moderne huizen

modern huis
32 475 49 18 52. U bent in Start Team Architec Gruwez Modern huis bouwen moderne huizen. Heb je plannen om een levend huis te bouwen? Gebruik dan de kennis en ervaring van Architect Gruwez. Onze specialiteit is het bouwen van exclusieve huizen met meer dan 300 referenties van moderne woningen in Vlaanderen en Zuid Nederland. Modern huis bouwen volgens totaalconcept. Architect Gruwez en zijn professionele medewerkers bieden u tal van mogelijkheden bij het bouwen van een huis. Moderne huizen bouwen zien we als een totaalconcept waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details.
sleutel op de deur
De meewerkende zaakvoerder Geert Beullekens kan terugblikken op een uitgebreide referentielijst van nieuwbouw en verbouwingen. Om u van onze kwaliteit te overtuigen nodigen we u graag uit op één van onze werven of in één van de gerealiseerde woningen. 2003 Cordemans François Groeneweg 216 Overijse. 2003 Huart Stockx Solveldweg 3 Attenrode Wever. 2003 Temmerman Hasseltsebaan 119 Deurne Diest. 2003 Boyen Overhemstraat 9 Hoegaarden. 2003 Gasia Hoste Groeneweg 117 Leuven. 2004 Huart Torenstraat 12 Attenrode Wever. 2004 De Becker Jacqmain Steenken 4 Boutersem. 2004 Van Dessel Schrieksebaan 2 Tremelo. 2004 Collin Hendrickx Hoelenbergstraat 1 Meldert Hoegaarden.
Villabouw
Is het u droom om een luxe woning te bouwen en wil je geen genoegen nemen met een standaard woning? Dan is een villa bouwen wellicht iets voor u! Kom eens praten met Architect Gruwez w ij helpen u graag om uw droom te realiseren. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw villabouw tot aan de oplevering het ontwerp is werkelijk maatwerk. Weet u nog niet precies in welke stijl u uw villa wilt laten bouwen dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden.
Strak hedendaagse woningen BIK Woningen.
Wat is uw prioriteit bij het bouwen van een woning? Budgetvriendelijkheid Service communicatie Energiezuinig bouwen Stijl en ontwerp: maatwerk. Inschrijven op de nieuwsbrief. Schrijf je hier in op de nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van onze projecten en ons aanbod. Klik hier om meer te lezen
autolening 2dehands
Moderne woning in zeer rustige straat, Huizen, Merksem Kapaza.be.
Moderne woning in zeer rustige straat. Contacteer Jan Mostmans. Zoekertje geplaatst op 13 Juni om 2045. Je hebt dit zoekertje verwijderd. De veranderingen zullen binnen 15 minuten zichtbaar zijn. 12 foto’s’ beschikbaar. Plaats: Merksem 2170. Rubriek: Immo te koop. Soort vastgoed: Huizen. Klik hier voor meer informatie
Concept woning Modern.
Het betreft een NULENERGIE woning volgens de massief passief formule. De moderne woning zal een perfect beeld geven van hoe bouwen en wonen er in de toekomst zal uitzien. Architectuur en moderne technieken gaan hand in hand en er wordt grote aandacht besteed aan het comfort van de bewoners. meer informatie
Een moderne woning voor senioren. Energiezuinig bouwen met Arkana.
Annemie: Als u een huis bouwt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen, hoeft u de moderne ideeën echt niet los te laten. Ik wilde een grote leefkeuken als centraal punt in ons huis. En heel veel licht en dus veel glas.
Huizen kijken Livios.
centerdot; Privacy policy centerdot; Contact centerdot; Gebruiksvoorwaarden centerdot; Wedstrijdreglement centerdot; Gezocht: stagiair met passie voor redactie! centerdot; Vacature Livios Web Developer m/v centerdot; Adverteren. Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.
Het resultaat mag er zijn: het is een moderne en toch gezellige kubusvormige woning die de energiezuinigheid niet in de weg staat. Bezoek onze moderne kijkwoning aan de Roelskouter zijstraat van de Paanderstraat in Deerlijk. Ze is elk weekend open van 14u00 tot 17u30 of op afspraak.
Moderne woningen architectenbureau Naert Voorbeelden van moderne woningen/huizen/woningbouw verwezenlijkt door de architecten bij architectenbureau Naert.
kijkhuis, inspiratiewoning, moderne, minimalistische woning villa ABSBouwteam.
De leefruimtes zweven iets boven de tuin, waardoor je een nog mooier uitzicht hebt op de omgeving. Vertel het voort.: Bekijk foto’s’ van dit project. Bekijk foto’s’ van dit project. Moderne gezinswoning in De Pinte. Bekijk foto’s’ van dit project.
Advertenties