moderne architectuur

moderne huizen
U bent in Start Team Architec Gruwez Modern huis bouwen moderne huizen. Heb je plannen om een levend huis te bouwen? Gebruik dan de kennis en ervaring van Architect Gruwez. Onze specialiteit is het bouwen van exclusieve huizen met meer dan 300 referenties van moderne woningen in Vlaanderen en Zuid Nederland. Modern huis bouwen volgens totaalconcept. Architect Gruwez en zijn professionele medewerkers bieden u tal van mogelijkheden bij het bouwen van een huis. Moderne huizen bouwen zien we als een totaalconcept waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details.
architect gent
moderne architectuur
Moderne architectuur met gelaagde beglazing Bruynseels-Vochten. 
Nieuwbouw met aluminium? Ontdek de realisaties van Bruvo dé specialist in nieuwbouwwoningen met aluminium. Vraag meer info
Expo schatten van de moderne architectuur Brusselnieuws. 
Expo schatten van de moderne architectuur. door An Devroe Brussel Deze Week. Voor het eerst in het bijna vijftigjarige bestaan van de Archieven voor Moderne Architectuur de AAM kunt u de omvang leren kennen van de schatten die daar bewaard worden. De bonte expo loopt in het CIVA het Internationaal Centrum voor de Stad de Architectuur en het Landschap. Project voor een rookkamer van Marcel-Louis Baugniet. Archieven voor Moderne Architectuur. hier voor meer informatie
Portugal Archipel. 
als eerste op de hoogte van alle activiteiten. onze vereniging steunen in het streven naar een breder architectuurklimaat debat. Speciale voorwaarden voor studenten stagairs extra familieleden en bureaus. Passie voor moderne en hedendaagse architectuur.
Moderne architectuur voor woningbouw en projecten sculpITarchitecten. 
Moderne architectuur voor woningbouw en projecten. sculpIT is een architectenbureau uit Antwerpen voor moderne woningbouw en ontwerp van zakelijke architectuurprojecten. Onze klanten verwachten creativiteit kwaliteit en maatwerk binnen een hedendaagse context. Uw specifiek bouwproject heeft een aangepaste strategie nodig. Zowel qua ontwerp uitwerking als communicatie onderling vragen uw wensen voor een aanpak op maat. Bij sculpIT kunnen klanten rekenen op de deskundigheid van een team architecten met specialisatie in moderne architectuur. sculpIT trekt de nodige experten ter zake aan en werkt het hele proces door als spilfiguur tussen het projectteam en uw vraag.
Hedendaagse architectuur in Brussel en de wandeling ARCHI-AUDIO nl. 
Bedoeling is om het grote publiek meer uitleg te geven over hedendaagse architectuur via een wandeling in een nog vrij onbekende wijk rond het Kanaal van Brussel. De wandelaars leren begrijpen hoe de moderne architectuur precies in elkaar zit hoe ze evolueert in de Brusselse stedenbouw en met welke uitdagingen ze wordt geconfronteerd. Het promotiefilmpje dat de bedenkers Alexandre SANZ MAYOR en Jean-Frédéric LAMBERT lieten zien geeft een mooi overzicht van de volledige wandeling die ongeveer 15 duurt. De deelnemers wandelen in een lus met vertrek aan de Vlaamse Poort aan het einde van de Antoine Dansaertstraat recht tegenover het Kanaal. Tijdens de wandeling worden twaalf architectuurprojecten voorgesteld.
Moderne Architectuur Een kritische geschiedenis VAi Vlaams Architectuurinstituut. 
Moderne Architectuur Een kritische geschiedenis. Dit internationaal zeer gereputeerde overzicht bronnenboek en kritiek in één biedt een onschatbare rijkdom aan visueel en documentair materiaal. Alle belangrijke collectieve experimenten van constructivisme en expressionisme tot aan functionalisme en Internationale Stijl met hoofdfiguren als Frank Lloyd Wright Le Corbusier en Mies van der Rohe passeren de revue. Maar ook minder bekende bewegingen zoals de Nieuwe Traditie en de Nieuwe Monumentaliteit worden in deze ideeëngeschiedenis behandeld.
Architectuur in Luxemburg Visit Luxembourg. 
De architectuur van de Oude Stad Luxemburg is een uitstekend voorbeeld van deze merkwaardig ingenieuze mengeling. Tussen moderne gebouwen en historische bolwerken laat de architectuur van Luxemburg je een ware reis doorheen tijd en langsheen beschavingen beleven. Ontdek de architectuur van Luxemburg. Architectuur en kunst Kirchberg. Ontdek de moderne sculpturen en de hedendaagse architectuur met haar gedurfde. Deze wandeling spreekt alleen maar over Historismus Jugenstil Art deco en. Architectuur in het centrum vande stad. Deze wandeling illustreet de inspanningen van de architecten om de moderne. Architectuurwandeling in de stationsbuurt.
Nieuw Havenhuis Antwerpen Moderne architectuur in België. 
Daarnaast zijn er ook moderne gebouwen in overvloed denk maar aan het MAS en het justitiepaleis bijvoorbeeld. Nu komt er een icoon van moderne architectuur bij in de vorm van het Nieuw Havenhuis in Antwerpen dat momenteel gebouwd wordt op t Eilandje. Antwerpen heeft de tweede grootste havens van Europa. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het Havenhuis deze positie reflecteert. Zaha Hadid Architect s heeft de plannen voor een indrukwekkend project uitgewerkt dat in 2015 voltooid zou moeten zijn. Modern ontwerp door Zaha Hadid. Zaha Hadid is uiteraard geen onbekende de Iraaks-Britse architecte heeft al verscheidene grote projecten ontworpen.
Advertenties